Friday, September 14, 2012

dia kawan ;)

hey assalamualaikum eberibodeh 

khamis , 130912

HAPPY BORN DAY IKHWAN 

macam tak caya harini dah birthday kau sebab aku rasa eh macam cepat gila . tengok kalendar baru aku pasan . mungkin jadi calon espiem ni sibuk tahap giga supra la kan .

kotak berisi bintang bintang tu ada lagi ke tak ? haha . kalau tadak takpe , bukan aku nak makan org pun .

kalau ada , thanks eh sebab simpan untuk 3 tahun ;)

dah tua dah kawan aku ghupenye . dah tujohbelas dah . aku ? baru 16 . hihi . 

bersesuaian dengan title kita sebagai calon espiem 2012 , aku harap kau dapat straight As . bukan kau sorang , aku yg tukang doa ni jgn dilupakan ! hahaha . 


tak lupa , hadapkan syukur kepada Allah , fer your 17 years living .
may Allah bless ,
may Allah strengthen and extend our friendship till forever .

adik mek
SES ( Short Entry Spesel . hakhak )

2 comments: