Thursday, January 17, 2013

guwa - lu ; ini rock



haritu 12' ; lu-guwa
" tengah buatpe ? "
" headphone di tinge . dengar lagu "
" lagu ape ? "
" err lagu jiwang . HAHA "
" contoh ? "
" bayangan gurauan . antara gadis "
" laa jiwang gak awak ni ek . haha "
" eh ni wa baru je minat lagu-2 jiwang ni . dulu takpun . sejak wa tengok cite Warkah Cinta Mat Rock baru minat . best gila der cite tu . perghh "
" eh . cite ape tu ? macam pernah dgr je ? "
" ada dulu . tv3 "

_________________________________________________

Warkah Cinta Mat Rock - 170312
____________________________________________________


" awak suka tak sy jaga awak ? "
" mesti la wa suka . lu kan awek cun . dahla awek cun , baik . baekkk "
" eh apani lu-guwa . kita kan dah .. err dah .. "
" huntong ler lu matrock oi . mesti la lu-gua . baru la awek matrock . lagipun lu je yg dapat warkah cinta teragung matrock . org lain berebut nak . tapi lu je yang guwa nak "

___________________________________________________


" wa nak ucap temaseh la sebab sudi jaga guwa . w/pun time guwa sakit ada ter'prit' sikit . bau-2 hasyum "
" sama-2 . tapi awak dah nak balik kg . sy kat sini cane ? "
" alaa stail rock aa . mesti la guwa rindu lu . yelaa wa rindu lu nak panggil guwa-lu . macam kiut kiut gituu "
" yela lu cakap lu rindu . tapi lu tak cakap pun lu ... err .. "
" guwa cinta sama lu "

_______________________________________________________
- WCMR


lu ingat lagi tak ? wa harap lu tak lupa . 


adik mek
guwa + lu ; eddie + nina

56 comments:

  1. aku baca seimbas pandang, serius ak tak phm =.=' nk kne baca byk2 kali la pulak =.=''

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . memang tanak bagi kau paham pong ;p

      Delete
    2. baru tau ke ? hehh *jeling anticlockwise


      nak sambung menyentap ah . BAI !

      Delete
    3. Hehehehe..Xpe2..cheqkaq paham..:p

      Delete
    4. waaa ni sayang cheq kaq ni . hahaha

      Delete
    5. apa yg dia phm? dia tak habaq mai pon =.=' klu mcm tu ak pon boleh ckp yg aku phm..yes ak phm *hipokrit*

      Delete
    6. arghh dasar hipokerikk punya olang !


      tapir kau cane ini hari ? sihat walafiat ?

      Delete
    7. i'm wondering . kenapa kau sangat minat ye dengan 'senggugut' ? pernah merasa eh ? HAHAHA

      Delete
  2. tak pernah nonton sound good. hr tu nonton warkah cinta je di tv alhijrah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best cite ni kak . macam gila-gila sikit . hee . warkah cinta tu pun best !

      Delete
  3. Replies
    1. amboi kak . cepatnye lupa . short term memory ke apa ? ;p

      Delete
  4. dulu FD cakap macam ni dengan ex masa nak gurau2. best oh guna lu wa ni. haha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi suwikknye FD ! heee . sempoi je kan ?

      Delete
  5. kehkeh ni cinta gua lu ke ape ni? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah ! pandai ler akak ni . entry lepas 'cinta si kimia' XD

      Delete
  6. ni dialog dlm drama tu ke ?? cm bes je wa-lu bercinta :)

    ReplyDelete
  7. xpernah tau pun cerita ni..haha..lma xlayan tv3 :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh best gila cerita ni ! haha . amboi kesian tv3 di anak tirikan . tsk tskk

      Delete
  8. ala, anna x sempat tengok lagi cite ni..huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe , boleh tgk kat yutiub . best tau . hee

      Delete
  9. dah tengok dah...ok gak citer tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . kann . bella sampai berkali kali tgk XD

      Delete
  10. itu semua lagu masa ayie muda2 dulu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak'oh . tapi best lagu-2 dulu tuu . jiwang yg ori . ceceh ;p

      Delete
  11. ha ntah lupa lak..ke dah tgk..xpe esok leh tgk kt ofis..rini bz..kt umah utube lembab..hahaha
    suka ngan lu guwa ni best hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok ye kak el . mesti berdekah dekah punye lah ! hahaha

      Delete
  12. cite ape sis??
    x pnh tgok.. huhuuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best cite ni acik . paling best sebab sharnaaz bella yg berlakon . hihih

      Delete
  13. haha, tak fahamm! i don't get itt -.-
    tak pernah tgk lah cite nii

    ReplyDelete
  14. haha takpe kak . jangan tension k . meh kita lunch dulu . hihik

    ReplyDelete
  15. dengar lagu kpop baru rock ...mr simple..mr simple..mr simple... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dengar dahh . tak rock pun ? hihihi ;p

      Delete
  16. amboi bela..rockers dalam hati ada taman la ni ek..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah ! manade la kak nia oi . bella rock yg sejati tauu XD

      Delete
  17. entri ni mmg rock ;)
    jiwa rock baru faham en..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa betul tu ! org yang tak faham tu maknanya tak rock la ye ? hahahh

      Delete
  18. macam penah tgk tapi ingat-ingat lupa . biasa laa kite ni bukan minah rock . haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh buat sadis pulak akak ni . nyampah ! HAHAHA

      Delete
  19. tak sempat tengok citer ni lagi :)

    ReplyDelete
  20. tak pernah tengok cite ni, tapi macam comel je :D

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. wa memang aa rock der . lu jek yang taktau ;p

      Delete
  22. tak tengok pulak cite ni , nampak macam best je . hihi ;)
    tapi saya tak minat rock lah pulak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee ni tak de la hard rock sangat . cume rock suweet-2 je . hihii

      Delete
  23. kahkahkah,,klaka gile dialog warkah cinta matrock tuuu.eh btw akak rindu bella jugakk.maluuu iteww ;DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. bella berdekah dekah duk gelak time tengok . kahkah . x mo ah maluwwwww . iteww ghindu diewwww kuase duewww :3

      Delete