Saturday, January 19, 2013

KAWAN


SPM | Pondok Terapung
271112
" bellaaa ! "
huh ? *angkat kening*
" i love youu "
" erk . aaa i love you too ! "

- KAHKAH ! ini memang lakonan berani mati . memang menjatuhkan saham guwa sbg seorang yg single lagi available .
_______________________________________

241212
" bella "
" iye "
" oi . kau sehat tak ? "
" tak . huu "
" asal ? putus cinta ? "
" rindu kau ah . hakhak "
" haha . bengong . aku pung rindu kau . tak gi ronda-2 ke ? "
" tak . stay rumah je . kau dah pusing satu negara ? aha "
" hahaa . tak lagi . nak pusing jugak nanti . pusing kg je . kau kerja ? "
" tak . kau ? "
" not yet . tengah mencari . "

- senyap -

" bella . kau tanak kerja ke ? aku ada kerja untuk kau "
" kerja apa ? haha "
" jadi penyanyi . boleh ? "
" gilaaa "
" keyboard ? reti ? "
" takk . jari keras "

_______________________________________

dulu
" join band aku nak ? "
" erk "
" jadi penyanyi . aku tahu suara kau best "
" gilaaa "

_________________________________________

241212
" kau dah beli 'mony' ? "
" tak . aku tunggu kau belikan untuk aku "
" memang takk aa aku nak beli untuk kau . sendirik "
" cih . sampai hati . merajuk "
" elele . nyampah . jangan merajuk-2 ah . tumbuk nak ? "
" tadak guna merajuk dengan kau . bukan boleh sugar glider pung "

*mony ; dia punya sugar glider

___________________________________________________

heh . dia kawan aku paling mereng . paling gila . paling suwei . 

mereng tahap apa pun , dia tetap hormat aku . sbg hawa . sbg Islam .

lelaki , yang diasuh di sekolah agama ,  suwei dia tu tak kemana . 


p/s ; wei . aku harap kau berjaya la ye dapat org yg kau duk gila gilakan sangat tu . ahaks

" dia kawan rock saya " - guwa
" nak kawan dengan sapa pun tak kisah . asal tahu batas " - kak EQ


adik mek
memory lane 

32 comments:

  1. semoga dia jadi suami bella.. Opsss! HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh tadak maknanye suami suami ni ! kahkah . serius , dia kawan :D

      Delete
  2. Replies
    1. hak'oh . tapi susah nak cari kawan time suka & duka tu :)

      Delete
  3. Replies
    1. bella pun rindu apee dekat kawan-2 . even baru je tinggal sekolah tak sampai setahun . tsk tskk

      Delete
  4. kawan?
    mula2 kawan.teman tp mesra ~~~
    lama2 jadi spesel then kapel.
    kehkehkeh xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape niii michelle . haip haip . ini tadak kena mengena dgn yg hidup atau mati hokeh . wakaka . seriyes lee michelle oi , dia tu kawan . kawan yg sekawan kawan kawan kawan kawan . harhar

      Delete
  5. Replies
    1. serius ok . kawan semata mata ! haha mati ah bella kalau awek dia salah faham neh XD

      Delete
  6. Pada pandangan cheqkaq yang dh "berusia" ni..dia mesti ade minat kat Bella..secret admirer gitu..cewah..ehem ehem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah . cheqkaq kalau bab-2 bagi pandangan ni memang terrorrrr la kan . terrrooorrr sangat ! HAHAHA

      Delete
  7. i like this way of frens.. hehe rindu kwn mereng cmnii hihi. hemm kt mne la die skg ek, los kontek daa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . kawan macam ni kita kutuk sikit-2 pun tarak hal XD . eh kenapa los kontek ? bella pun lepasni taktahu la kontek lg ke tak . memasing dah nak gi jauh semua kan

      Delete
  8. ade BFF boy mmg besh..lg besh dari gurl..huhu
    tp apapun kne pndai2 jga btas..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak'ah kak . tapi disebabkan kitorang sekolah agama , memang dah sedia terbatas da pergaulan tu . thanks atas peringatan ye kak ^^

      Delete
  9. hehe. fren ka? cam admire dgn bella jek tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihh kak . ini betul-2 kawan ni . seriussss . haha

      Delete
  10. ehem ehem ehem..testing testing testing suara..kamu buat apa tu haaah..hehe. pandai ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haipp kak aini . tadak pape lewww . haip haip haipp *bukak silat

      Delete
  11. comelll gila conversations korang berdua ni! <3 hope BFF till the end, Amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks comel ke kak . kahkah . insyAllah kak . thanks ye ^^

      Delete
  12. best kalau ada kawan sehati sejiwa..... susah senang bersama.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak'oh . tapi sekarang susah nak cari macam tu ;)

      Delete
  13. uhuk! tetibe teringat arwah kawan baik. wewuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-2 kite sedekahkan alfatihah untuk dia ye kak . moga dia tenang di sana :')

      Delete