Friday, January 04, 2013

najwa latif - err - GAZA

hey assalamualaikum eberibodehh


020113 ; guwa , abg , mak

*dalam kereta*
" nah gi beli keropok "
" aik . nape org pulak yg kena ? "
" ala gi la turun kejap "

turun , jalan dgn gaya malas tahap dewa plus shawl berbelit sememeh . err malas nak betulkan ! gi kedai je pung .

" macik . nak keropok rm5 "
" huyyo . najwa latif oo " - mamat I
" wei najwa latif dtg kedai weh " - mamat II
" tu najwa latif dtg tadak org layan pun ? " - mamat III
HAHAHA *sume gelak


duhh apa salah akuuu ? kalau aku ni najwa letip sangat , kenapa tak mintak sign je . meh guwa sign kat bontot kau nak ?


guwa - abg
" abg mudin td org kat kedai tu cakap org ni najwa latif . herr "
" wuyoh . najwa latif adek akuuu "

yang ni sorang lagi menggila . haha


well , kejadian tu mengingatkan aku pasal >INI<


baidewei , aku tengah in love dengan mafla yg aku pakai kat leher tu . rujuk gambar di atas . hee . dah ke mana mana dah aku kelek benda alah tu . 

SUPPORT GAZA , PRAY FER GAZA :')


adik mek
GAZA here i come .

23 comments:

  1. support for gaza. inshAllah. and one thing can help, DON'T use any of israel product. BOYCOTT.

    ReplyDelete
  2. hafizah elmasry ;

    yeah . boycott is a MUST !

    ReplyDelete
  3. agreed. totally. but mostly stuff we use food we eat. israel product.

    ReplyDelete
  4. hafizah elmasry ;

    ya . but some of us keep using the israel product even there are other stuff . malaysian products maybe ? hehe . just keep our heart determined , insyaAllah everything will be ok . right ? ;D

    ReplyDelete
  5. yea, right. btw. feel funny when from yuna you turn to najwa. u r cute

    ReplyDelete
  6. cute. keep changing time to time from yuna to najwa. btw hihi

    ReplyDelete
  7. hafizah elmasry ;

    err not-so-cute i think . HAHA . just like seasons , people changes ;p

    ReplyDelete
  8. waaa...tercari2 mafla tu!y the way...najwa pun najwa lah!janji kita happy..hehehe

    ReplyDelete
  9. neesa_jun ;

    kite pun sukaa ah mafla tu . menyokong sambil berfesyen . eh boleh gituww ? HAHA

    ReplyDelete
  10. Ahaha muka akak 85% muka najwa latif. najwa latif ye bukan najwa letih XP

    ReplyDelete
  11. miss xyz ;

    adui budak ni . macam macam . haha

    ReplyDelete
  12. Me too. Suka mafla tu tp tk tahu nak cari kat mana. hemhem =D Pray for gaza.

    ReplyDelete
  13. wow, kak yuna + najwa latif ni heh nak tnda tgn? :D

    ReplyDelete
  14. nurulee ;

    kann . hehe . apa hemhem niiii . hahaha

    ReplyDelete
  15. aqilah husna ;

    boleh boleh . nak kat mana ? atas dahi ? ;p

    ReplyDelete
  16. Woo najwa latiff . huhu :)Mafla tu awesome ! Pray for gaza ^^ jyeahh !

    ReplyDelete
  17. sitidotshahira ;

    hehe . carik ah satu mafla tu . nanti boleh kita geng ;D

    ReplyDelete
  18. najwa latiff versi blogger.. hehehe.. jom doakan utk saudara kita di GAZA :)

    ReplyDelete
  19. faie mohamad ;

    najwa letih kot kak ! hahaha . ya , pray for Gaza ;D

    ReplyDelete
  20. shana ismail ;

    hahaha . mamat-2 senget semua tu ;3

    ReplyDelete
  21. caner ek nk pki tudung cam ni...ermm npk cam leh buat tp nak tutorial gak hahahahaha...
    sakit ooo pale kite tgk pic adek ni hahah adek sj nak sakitkan tengkuk kite eh...hahahaha

    ReplyDelete
  22. el ;

    oh kalau bella buat tuto alamat pengsan tujuh hari namploh malam la kak el oi . hahaha . haaa betul tu kak el . mmg sengaje nk rotatekan tengkuk tu haaaa . harhar

    ReplyDelete