Sunday, March 10, 2013

Tunggu Aku Balik

hey assalamualaikum eberibodeh

sorry kalau aku dah kurang update sekarang ni . jarang blogwalking .

sekarang ini , aku di hospital . entah sampai bila .

menghabiskan sisa sisa hidup mungkin . harhar :P

gambar zaman Malaysia dijajah
kau hadap la muka annoying di atas ni puas puas . jangan tanya kenapa muka aku cantu . aku sengaja nak menyakitkan hati engkorang .

take care gais . tunggu aku balik tau ? 

autopublish post

adik mek
lung infections ; warded

33 comments:

  1. Buat apa dekat hospital? Sakit ke?

    ReplyDelete
  2. Alahai comeinyer.... Nak pinjam spek tu hehehe....

    ReplyDelete
  3. muka nak kasi penyepak je ni hahahaha tp cumel mihmihmihmih

    dah kenapa tu dik..sakit kah?

    ReplyDelete
  4. hamboih2. Moga cepat sembuh bella. walopon duk kat hospital, jgn lupe mandi ok :P

    ReplyDelete
  5. Kenapa di hospital..adik sakit ke? Kenapa2..risau je budak ni..tak cakap sebab..Muka sabella comel..JOm kita jumpa..kita dating..hahaha..maaf, akak mental 2 saat. Jaga kesihatan diri. Jangan buat, atau makan benda yang tak elok . Tak baik untuk kesihatan.

    ReplyDelete
  6. bella nape nie??sakit ke??
    get well soon syg..

    ReplyDelete
  7. sakit hape ? moga kembalik sehad nah

    ReplyDelete
  8. Nape kt Hospital Sis bella??
    sakit kah dik? moga cepat sembuh ya..rajin2 makan ubat..dont skip!..
    Miss you too sis:)
    Take care!

    ReplyDelete
  9. bella tak sihat yea..
    hope cpt sembuh yea..

    ReplyDelete
  10. eh...bella sakit ape?moga cepat sembuh..cepat kembali ke blog..rindu

    ReplyDelete
  11. taiko cute letew... hehee
    tp nape ade kt hospital??
    nape bwh tu ade tulis lung infection?
    warded?
    auto publish post?
    jgn lew buat geng2 blogger risau... huhuu
    need explanation T^T

    ReplyDelete
  12. Haha.
    comel je awak buat muka camtu.. xD

    ReplyDelete
  13. cecite2.. apa yang dah terjadi ni?

    ReplyDelete
  14. Apa makanan kegemaran awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

    ReplyDelete
  15. wehh ko napa beb?
    kalo sakit makan ubat.
    cepat sembuh.~

    ReplyDelete
  16. bella okay ke? semoga sentiasa dalam lindungan Allah

    ReplyDelete
  17. Lung Infection? Semoga baik cepat...
    amboih...gambar tu ;P

    ReplyDelete
  18. sabella, get well soon tau dear, idk, harap harap anything will be better. rindu sabella jugak, kita busy kot. urghhh

    ReplyDelete
  19. huk alohhh sedih lah plak.. walopon muke cenggitu siyes akak mengalir airmata... bellaaaaa jgn tglkan kamiiii ~

    ReplyDelete
  20. assalam, moga cepat sembuh dan kembali kedunia blogging..

    ReplyDelete
  21. comel la bella buat muka macam tu. hehe. take care dik :)

    ReplyDelete
  22. Lung infection? baru tersedar ade tulis lung infection kat bawah tu.... Akak ke yang ade lung infection tu?? Akak tak baik tau buat suspen :-(

    ReplyDelete
  23. eh ada yg tnggu sabella tau.
    saya la..
    ayooo tekejut bca entry ni..
    risau sngt

    ReplyDelete
  24. huishhh masuk hospital ke..? skang ni dah ok kan?

    ReplyDelete
  25. kalau abam romantika ko tu tgk gambar ni, aku rasa sminggu dia tak boleh tidur malam. angau...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . kau jangan . kang dengan kau sekali tak boleh tidur malam ni sebab angau tgk gambo aku . kahkah !

      Delete