Sunday, September 16, 2012

hey assalamualaikum eberibodehh

tah pape lower six sch aku neh --"
gegeh . HAHA .
gelak sensorang aku . hakhak .
adik mek
euw .
hey assalamualaikum eberibodehh

teka aku ada kat mana sekarang ? HAHAHA .

tapi yg pasti , bukan di bumi terengganu :)

lari membawa hati yg luka . hakhak ayat macam nak terjun bangunan der . 

5 pagi tadi turun dengan sememeh kat taman . sendiri . tengok kejora . best ! earphone sangkut kat telinga . tapi lagu apa yg aku dengar pun taktau la .

err tak tahu nak tulis apa lagi . blank .

adik mek
feels good .

Friday, September 14, 2012

dia kawan ;)

hey assalamualaikum eberibodeh 

khamis , 130912

HAPPY BORN DAY IKHWAN 

macam tak caya harini dah birthday kau sebab aku rasa eh macam cepat gila . tengok kalendar baru aku pasan . mungkin jadi calon espiem ni sibuk tahap giga supra la kan .

kotak berisi bintang bintang tu ada lagi ke tak ? haha . kalau tadak takpe , bukan aku nak makan org pun .

kalau ada , thanks eh sebab simpan untuk 3 tahun ;)

dah tua dah kawan aku ghupenye . dah tujohbelas dah . aku ? baru 16 . hihi . 

bersesuaian dengan title kita sebagai calon espiem 2012 , aku harap kau dapat straight As . bukan kau sorang , aku yg tukang doa ni jgn dilupakan ! hahaha . 


tak lupa , hadapkan syukur kepada Allah , fer your 17 years living .
may Allah bless ,
may Allah strengthen and extend our friendship till forever .

adik mek
SES ( Short Entry Spesel . hakhak )

Saturday, September 08, 2012

hey assalamualaikum eberibodeh


asal korang taleh jadi macam abg2 aku eh ? sory kalau aku terlalu mengagung-agungkan both of 'em . tapi siriyes , aku terlalu respect dorang .

***

balik rumah mood tak tentu hala .

rasa nak marah tapi nangis .

rasa benci .
   
tapi aku tak tahu sebab apa .

aku perlukan sorang untuk aku share segala , lepas semua .

no one .

adik mek
Allah ringankanlah .