Wednesday, October 22, 2014

Pre-Birthday

hey Assalamualaikum eberibodeh

Biology's Lab
20/10/14

" Bella. nanti birthday Bella nak ape ?"
" erkk ... kenapa titibe je ni haha "
" weh Tirah. tak seprais la camni! ade pulak tanye awal2 "
" HAHAHA "

" em orang taknak pape pun. orang nak Tihash dgn Tirah je kat sisi orang "


acece bajet suwit pulak :')


Physic's Lab
20/10/14

" Bella nanti nak ape birthday ni "
" hehe Tirah ni. toksah laa sesusah "
" biarla. org nak bagi jugak "
" takyah laa Tirah. org taknak hadiah pun. em nak kad boleh ? "

macam dah lama tak letak gambau diri sendirik herher ;P

bella - tihash - tirah
ok yang menyelit kat belakang tu Taufik. nyebok aje -.-

titibe macam tak sabau nak tunggu 10/11. plus tahun ni untuk pertama kalinya aku jumpa org yg sama birthday dgn aku. eksaited kot! hehe


adik mek
trio rabidz

Tuesday, October 21, 2014

Dear Hawa

hey Assalamualaikum eberibodeh

Encik Zul's lecture
Oct, 2014

" Bella. Kenapa Bella pakai handsock ?"
" err sbb saya memang pakai handsock hihi "

ok sebenarnya tak tau nak jawab apa. Encik Zul pun titibe je kan tanya mcm tu >,<
jap pastu aku jawab ;

" err sbb lengan baju kurung ni kan besar. nanti nampak la aurat kat dalam ni kalau tak pakai "
" ok bagus Bella. anak2 saya pun semua pakai. yang tak pakai tu, jangan terasa hati "

one of my klasmet, tunduk.

aku tak tahu jawapan aku tu the best answer atau tak. 

em sebenarnya aku serba salah masa nak jawab tu. sebab my gegerl klasmet bukan semuanya pakai. aku risau if jawapan aku tu menyinggung perasaan kepe.

maaf kalau jawapan aku tu bunyi cam poyo ke apa ek. aku dulu tak pakai pun handsock, stokin kaki ape semua ni. tak istiqamah. rasa nak pakai, pakai. rasa rimas, tak pakai.

tapi Alhamdulillah sbb sekarang dah berjaya tetapkan hati. aku ni bukannya muslimah sangat. perangai pun gila gila hehe. tapi mana yang boleh jaga, aku jaga. 

kalau tak bermula dgn 1st step, cane nak istiqamah kan? 
jom la slow slow try pakai. kaki tangan pun tak sunburn tau! hihi.



em lama tak jumpa kan?
maaf la. sibuk >,<


adik mek
hai juri debat! balik cuti tak?
hewhew ;)