Sunday, July 15, 2012

sayang kau bang .

conv fadhlan & me :)

" bella ."
" hm ?"
" aku nak tanya satu hal . ada orang suruh tanyakan ."
" pahal ?"
" cerpen yg kau buat tahun lepas , yg dalam majalah sekolah tu , kau buat sendiri eh ?"
" hak'ah aa ."
" oh ."
" sape yg tanyakan ?"
" hanif ."
" huh ? sape ?"
" hanif form6 ."
" ohh . asal tanya ?"
" dia kata best sangat . tak caya kau tulis . dia kata kau copy mana mana ."
" koya aa copy . sendiri a weh . cg hafilah yang suruh aku buat ."
" suruh buat cerpen cenggitu ?"
" tak aa . dia suruh je buatkan 1 cerpen ."
" oh ."

dear abang hanif kuh ! *huwekk*
       
        er thanks atas keprihatinan lu bang . guwa nak kasitau , copy paste bukan profession guwa . yes guwa arif yang lu famous dengan kepetahan lu mengatur bait kata . i mean , debat , syarahan segala bagai . tapi gua rasa , lu tak boleh jadikan kebolehan lu tu sebagai lesen untuk mempertikaikan kemampuan guwa . serious guwa kaget gila time fadhlan tanya . guwa tak sangka lu caring sangat pasal guwa . aww lu buat rock guwa runtuh aa bang . lagi satu , guwa tak layan aa takat takat glamor atas hasil org lain . itu glamor murah la bang . plus , guwa bukannya batak sangat . lu persoalkan centu macam guwa ni sememeh sangat a bang . Alhamdulillah setakat ni , bm guwa kekal A+ lagi . sentap guwa . k aa bang . guwa sayang lu . mmuah . eh tak boleh mmuah . lu lelaki ajnabi . bai .

cerpen tu , tulis pakai hati . tulah hasilnya :)

adik mek
fuh legaa .

6 comments:

  1. Wuuuu tahniah lew ade peminat, boleh buat partner nnti :3

    ReplyDelete
  2. arifah ipah :

    partner ? maaaakk !!!

    ReplyDelete
  3. ecece.. buat modal je tu..hehe...
    selamat berpuasa dear.. :)

    ReplyDelete
  4. wuuu ~ kemah ah mu anorexia nervosa :D

    ReplyDelete
  5. cinta siswi :

    aaa modal pe pulak . hahaha . happy fasting ^^

    ReplyDelete