Saturday, November 09, 2013

Happy 3rd Anniversary, sayang!

hey assalamualaikum eberibodeh

ehem hem. nebes pulak aii ber-sayang sayang ni. hiks.

9 NOV 2013


happy 3rd anniversary with ohjiwataiko. dah 3 tahun dah ye kau tadah telinga dengar aku ceghita macam macam. ni kalau homosapien ni dah boleh berlari lari dah -,-

birthday kau ni sehari sebelum birthday aku. hiks.

dah masuk 3 tahun ni, banyak yang berubah. design, cara penulisan, macam macam la. kalau dulu nak blink blink aje kan. lebih lebih lagi time memula start blogging dulu. cursor pun stok yang keluar glitter glitter. adoi.

yang tu takpe lagi, yang paling tak menahan bila letak widget 'welcome to my blog'  bersepah sepah kat muka blog. bukan satu, bukan dua tapi tiga nyah nyah sekalian oi. selagi ada penjuru selagi tu aku tepek.

tambah pulak dengan lagu yang takde butang pause. bela hamster pulak tu. ehh ikan pun ada jugakk. adeh sungguh buruk perangai ye anak anak. mohon jangan ikut jejak langkah guwa zaman jahiliyah dolu dolu.

tapi aku tak tulis bahasa wempitzx tau. haa benda ni je yang aku bangga dengan diri aku kahkah.

bila baca balik entry entry zaman tok kaduk dulu adoi nak terburai pancreas den. sangatlah berhingus. bila makin lama tu, semakin la ada improvement dari segi kematangan. just like seasons, people changes katanya.

awal awal dulu aku tak kenal ramai blogger sangat pun. tyra, kak dek pastu ada la seketul dua lagi. bila aku aktif time lepas spm haritu, haaa baru la aku kenal ahkak ahkak, adik adik, abg2 blogger sekalian alam.

nah aku tujukan lagu sempena anniversary ni kahkah


takde motif pun. cuma aku suka dengar lagu ni haha. satu je aku musykil, vokalis dia tu tak gheti duduk diam diam ke? haih

thanks ya for those memories & moments. lets tighten the bond of our ukhuwwah and may Allah bless these relationships foeber.

:)

eh jap. tak habis cakap lagi ni hihi. harini dah genap 2 minggu aku stay kat rumah. tinggal lagi seminggu then aku dah kena blah balik UM. tak tahu lah apa perasaan sekarang ni. sedih ke meghoyan ke happy kepe. entohler.

yela, nak buat apa stay kat sini lama lama. kau pun bukannya ada lagi dekat restoran tu.

sampai hati kan. pergi tak bagitau :/ cis

aku ingatkan kau kerja lagi kat situ. aku jejak je bumi terengganu pagi sabtu tu, malam tu terus aku ajak abah pegi makan kat sana tau? guwa carik lu, tapi tak jumpa T__T

lu dah masuk belajar ke? entohler. guwa pun tak tahu satu hape maklumat pasal lu. nama pun guwa tak tahu. lu asal dari mana, dah kerja ke, tgh study ke? eh guwa tanya sape ni -..- kita ni kan, setakat guwa tengok lu, pastu lu tengok guwa ah malu pulak guwa titibe hiks.

guwa dengan lu ni, boleh jumpa lagi ke in future? hm.

guwa tahu lu orang baik baik. sejuk hati guwa bila festaim tengok lu. dari cara lu pandang guwa pun guwa tahu :)

belajar agama banyak banyak lagi tau? pastu lu cari guwa eh?

inshaAllah ameen


adik mek
Allah,
ease our way :)

22 comments:

  1. So, kena wish happy 3rd anniversary la ni? Hihi :)

    ReplyDelete
  2. congrats..hihi
    teruskan berceghita yerrr....hehe

    ReplyDelete
  3. Haha. .ingatkn sapo anniversary. Ruponya blog..hihi..ok lah kn dah byk improve. .suka dtg blog bella ni..boleh gelak2 kt sini baca n3..terhibur den... wah..wah..spt nya kmu ada SA ye..hikhik..amboi siap pandang2 lg..awat tak tanya nama..InsyaAllah klu jodoh tak ke mana..psti akan bertemu lg..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha anniversary blog lah kakkkk. SA tu ape kak? hehe

      Delete
    2. SA stand for Secret Admire...ahaha..ada ker?? :)

      Delete
    3. ehh manada kakkkkkk. haahahhahaha

      Delete
  4. Cara penulisan blog yg simple n ikhlas..akak suka akak suka

    ReplyDelete
  5. Tahniah !
    pasal citer yg last tu, saya pun berharap dapat jumpa mereka in future.

    ReplyDelete
  6. salam bella.. =)

    wahh da msk 3thun ye..
    tu la kan..ingt2 balik mse memula dulu bblog, entri nth ape2..dgn ikan kaloi nak bg makan la..haha..patu lagu btukar2..kelip sana sini.. lol sekrng da xde mkne bubh tu semua..semak blog je ;p

    harap trus bblog dgn share prkra2 yg menarik ye adik bella shayunk..^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaahah sameee la kita kak. maklum la, zaman bebudak lagi time tu. ahaks!

      inshaa Allah. thanks kak yaya! :)

      Delete
  7. ni akak pening ni.. asal korg masuk asasi je, diam je dr blogging.. lempar la sebutir dua, boleh buat lepas rindu... akak dulu asasi palam... wah.. dah 3 tahun ye.. akak xsempat nak sambut birthday ke-3 sebab terlepas pandang tarikhnya.... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mestila kak. bizi gila tahap petala kelapan! haha. next week bella dah masuk second sem. pergh jadi org gila balik aaa. haha

      Delete
  8. mana cik bella ni?? busy lagi erk???.:D

    ReplyDelete
  9. Uish, lamanya dah 3 tahun! saya tak ingat bila saya kenal blog akak tapi beberapa tahun lepas. keep up ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah akak kenal awk time mula2 akak blogging dulu laa. hehe. thanks aisyah :)

      Delete
  10. bila usik n3 lama mcm kelakar kan.hihi
    nway hapy anniversary, teruskan menulis ye

    ReplyDelete
  11. der nama aku tu kahkah. ehem tahniah anda dah besaq. dalam hati dah ada river cruise dah haha

    ReplyDelete