Saturday, September 17, 2011

tak ada yang kedua dah lepas ni . tak caya tengok la .

hey assalamualaikum eberibodehh

entah kenapa dua tiga hari ni asyik buat entry sedih bajet nak nangis je . benci lah . okay lepas ni tukar gaya macam dulu eh ? hihi

orang lain pun ada cucu . orang lain pun ada anak . tapi tak macam korang . :')
 lima minit yang lepas aku duduk kat bawah . kat kak long yang sedang berpantang . bukak lappy kat sana . but now aku dalam bilik . serabut .

lima minit yang lepas aku nak ambil kertas a4 dalam bundle dia tu lepastu ada bunyi lepastu akif terkejut . abah yang tengah riba akif paling ke belakang tengok aku macam nak suruh aku jolok lubang hidung dia dengan lidi . apa abah ? abah abah tahu tak budak tu ada sawan and of course la dia terkejut . kak long cakap "hish terkejut akif". seriously nada macam nak mintak tapak kaki aku .

hari ini saja dah berapa kali kena hentam pasal si akif tu . tadi mak . aku baru je nak cium pipi akif , lepastu mak marah . mak cakap aku ni selalu kejut-kejutkan akif . mak , akif tu anak sedara orang . salah ke mak ? padahal akif tak terkejut pun . 

bukan nak ungkit sangat la kan tapi aku rasa selama budak akif tu ada kat rumah aku , selagi tu la aku tak duduk diam . kejap nak buat susu kejap nak basahkan tuala kejap nak tepuk tepuk apa jadah entah . fyi , aku exam minggu lepas and fyi jugak eh dengar la ni aku cakap foe yoe infomesyen , aku tak dapat study dengan aman . or senang cakap tak dapat study . tunggu dan nangis je la tengok result aku nanti .

lepas ni aku tak layan dah kau akif . tolong apa yang patut je la . jangan marahkan acu , salahkan mak kau , tok and tokki kau .heh . memang berapi la acu hari ni . 

sawan tergolek sampai kembang hidung berkepak kepak pun acu tak layan kut . kahkah kejam . 


adik mek
macam dipinggirkan . hmm

4 comments:

  1. alolor ciannyer die..ambek kapas tutup lobang tinge bella tuh.

    ReplyDelete
  2. kahkah . tersumbat masuk ke dalam teros naya . wahaha

    ReplyDelete