Monday, November 21, 2011

4 al-bukhari . senyumm !

hey assalamualaikum eberibodehh

4 Al-Bukhari . hampir setahun kau tumpangkan aku . dari awal januari hingga last persekolahan , tentang kau , ada aku tulis dalam jurnal hitam aku .

awal januari , sumpah kitorang tak dapat terima kenyataan ditempatkan di kelas 4 al-bukhari . ketiga tiga kipas tak berfungsi , lantai berkerok tahap gila , whiteboard memang takde ghupe , syiling bocor dan tingkap tak lengkap dengan cermin cerminnya . aku yang duduk kat tepi tingkap , memang azab la bhai . januari 2011 , angin kencang + hujan lebat kan ? -_-

semua dah merungut pahal letak budak kelas a kat kelas ni ? sakai .

tapi benda tu semua tak lama . sebulan dua je kut . kipas KDK baru mula ambik port , tingkap dah lengkap dengan cermin . and kami semua berhempas pulas menghias kelas .

dan dengan bilangan 25 manusia , kami jadi lebih rapat .

tapi , jodoh aku dengan kelas bukhari tak lama . dengan warga bukhari pun tak . bubye 4 al-Bukhari , aku dengan kau sampai sini je .

insyaAllah hari pendaftaran nanti , aku bagitau guru kelas , mintak transitkan aku ke kelas nasaie . warga 5 an-nasaie , terima aku . please ? :))

ahlan wasahlan ila 4 Al-Bukhari :))


boss ? ceo ? pa ?
haha




kami - ahli dewan




mine . conteng itu rock . oyeahh !

i'm not bimbo . woot !

goggles there . haha .

mine :B


 dunno --" . err candid ?

 girls drama [ gulp & gasp ] . itu sangat sangat memori .

rocket time ! [ bella jane ]

ikhwan , selamat kembali . aku jamin kau mesti disumbatkan dalam 5 Bukhari . haha . even kita tak sekelas pun takpe , tetap jumpa jugak kan ? alah , kelas sebelah sebelah je kan . :')

cikgu rosli ( bm ) , lepas ni takde dah panggilan 'sa' untuk saya kan ? haha .
tice surani ( bi ) , selamat mengajar saki baki warga bukhari yang chenta-mati kat tice .
tice norizam ( fz ) , saya harap tice ajar kelas nasaie tahun depan . tak puas lagi lah dengar panggilan 'billa' .
tice kk ( +math ) , " hah bella , mana lagi yang tak paham ? " . sorry tice , saya kureng dalam add math . hee .
ustazah nasriah ( psi ) , saya ingat ustazah yang paling sporting ni !

dan cikgu yusof (sej ) , ustazah t.zainon ( pqs ) , ustaz sayed ( ba ) , tice irma ( mm ) , tice azdanina ( bio ) , tice shaliza ( kim ) .

mucho gracias !



act , aku frust . frust yang teramat amat amat . :|


adik mek
aku , semua :))

8 comments:

  1. hmm . sedih eh ? kak sabila laagi sedih :')

    ReplyDelete
  2. kelas 1 bukhari byk memori eh ? :)) i know . adik , form 1 memang heaven gilaa ! ^^

    ReplyDelete
  3. bnyak teramat kak . mklumlah , kelas pertama yg syerah duduk sejak jejak kaki kat smkadg nih . weeeee :D

    ReplyDelete
  4. sampai bila bila mesti terlekat kat hati . hee

    ReplyDelete
  5. hahaha . ye lhaaa kan . smpai bile-2 akan terlekatt . :')

    ReplyDelete