Thursday, November 10, 2011

err tak tahu ?

hey assalamualaikum eberibodehh

happy birthday for me :))

tanggal 10/11/11 , genap 16 tahun berada di muka bumi tuhan . syukur dipanjangkan umur , dikekalkan hayat hingga tika ini . 

semalam , kak sarah dah ucap . thanks kak sarah sebab jadi orang first . even tak sampai lagi masa nya , tapi cukup buat aku sengih lebar lebar macam dah kena calit minyak dagu . 

pukul 2.30 pagi tadi , terjaga then terus bukak lappy . saja je . dah ramai orang wish dekat mukabuku . coky , trimas sebab ingat . tahun 2010 , dia orang first . siap berlumba dengan farah . haha . tapi tahun ni , tetap antara orang yang terawal . farah kalah sebab dia ada kat hostel . tutup balik lappy . sengaja tak balas lagi . takde feel ah der tengah mamai nak balas balas wish . lekluu .

and now , baru balik dari camp english drama . tak exam dengan orang lain hari ni . tunda rabu depan . hari ni pun ada majlis persaraan pengetua . banyak je event masa hari besar aku ni . tarikh ni ada tuah kot ? 

bukak mukabuku balik , beranak pinak dah notifications aku . scroll balik yang bawah bawah tu . ada yang panjang berjela , ada yang sekadar tulis 'HB' . its okay kawan . tahu ada yang sayang kat kita , cukup la . tapi wish yang panjang buat aku rasa nak nangis . pehal emosi lebih pulak nih ?

naik kelas kejap pagi tadi , ruby dah jerit .

"happy birthday sabila !!"

aku ? tak tahu nak kata apa . tutup muka dengan kertas . malu ! acane awak tahu eh ? then ramai la yang wish lepas tu . 

takde kek takpe . takde lilin yang orang hembus sampai tersembur saliva pun takpe . seriously i dont need all such things . aku tahu , orang yang ingat tu maknanya sayang dia dah tertumpah kat Nur Sabila Mohamad .

kak long , trimas sebab ingat . abang pie , abang mudin , orang tunggu eh ? :')

dulu

2011

bila tengok wall fb , aku tahu masih ada yang kurang . aku tunggu .

credit : kak sarah | norafiqah sweet | muhamad fahmi maharudin | seera munirah | wan nur fatihah | coky | kak adah | honeys hasdi | far-teen najibah a.k.a adik amin | farah najibah | kak tessa | redzuan rashidi | my only one kak dek | kak rean | kak long | ani mie | shiela teng | tasya garfield | pian | aisyah | faiz | yuhainiena | afiq vespa | anna cullen | ulfa zulia | ain my khunnie | ruby | amanina | azizah | shahirah | farah | nadia nasri | hasanah | aiman a.k.a right luck | epy | laila azwa |  farisah a.k.a icah | aisyah nazri | aiman anaz | shafira my pira | azim | hazim muqri | wa wink wink | nur qila | nuratiqah khairuddin | syiro | farahin abd majid | izzah azam | ismah hani | farteen | syeda akma | amin | didi | meck gee | dellyn collin | [ until 11.21 p.m 11/11/11 ]

double credit to farah and amin sebab ucap 2 kali melalui 2 kaedah . haha .

adik mek 
16 y/o muda lagi kan ?  


4 comments: