Friday, December 14, 2012

Nur Sabila Mohamad - ex SMKADG

hey assalamualaikum eberibodehh


dah seminggu aku bercuti as Lepasan SPM 2012 . huehue .

SMKADG - Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Durian Guling 

tapi baru sekarang kut ada kelapangan nak hapdet pasal ni . nak jugak ceghita pasal ni . itte pung ade belog jugak . hihi .

act , kelapangan selama seminggu ni dihabiskan ngadap laptop aje sambil menangis . mana taknya , hari hari layan hindustan . tapi setakat ni baru je 5 movie aku habiskan .

Kya Kehna , Kal Ho Na Ho , Veer Zaara , Kaho Naa Pyaar Hai , 3 Idiots

ngehh . tu kira movie cuti terancang aku letuu .

dari Bella Jane , dah jadi Bella Khan . kau bayang k kau bayang .

espiem ( SPM ) aku habis 051212 . hajat nak snap gamba la sekeping dua . last day lah katakan . semangat wa bawak kemere . tapi semua duk kalut angkut buku teks , yg ni gi sana , yg tu gi situ . so simpan ajelah kemere tu .

balik rumah macam err takkan tadak kut gamba last . wuwu . so semangat tak tanggalkan tudung , dan titibe datang la idea bajet gempak seh . harhar . celah mana gempak pun aku tak tahu la . dahal ambik slip , ambik marker meghoh pastu conteng sikit je . lepastu buat aksi meliuk lentok gitu haa jah pastu ok done .

abah dari atas duk jeling jeling amenda tah aku duk buat . ngeh . sori la abah . anakmu ini memang suka gedik sensorang !

tapi , aku tanak habis sekolah wey . well , dah 5 tahun hidup aku kat sana . sedih , gembira , sakit hati semua nya kat sana . kawan , musuh dalam selimut , kau yg tak habis habis dengki , ustazah yg sentiasa cari kesalahan aku , semua aku jumpa kat sana .

kau rasa kau hebak , kau try ah cari sape ustazah-yg-sentiasa-cari-kesalahan-aku tu

heh

well , tanak cite pasal tu . mood aku yg sedang seronak lagi bergumbira ni tak boleh di-spoilkan . hmm senyummmmmmmm *tarik mulut sampai telinga*

ingat tak dulu masa awal tahun kemain semangat aku nak tukar kelas ? siap buat pakatan axis dengan si Azim . tapi tak boleh . dah tak boleh tu kemain patah hati kauu . harhar .

truth , aku bersyukur sangat sangat tak ditukarkan . kalau tak , aku takkan dapat memori indah sebegini di 5 Al-Bukhari .

seriess aku pelik asal kelas aku riuh sangat tahun ni ?

tapi tu la yg happening . yg buat aku rasa best sangat . oh ya , bebudak laki pun se-poh-ting habis tau ! tak la macam tahun lepas . memasing macam mayat hidup . masuk kelas macam masuk kawasan kubur . pasif habis .

tahun , tiap tiap hari aku macam nak pecah pancreas duk gelak . even aku tak terlibat dalam ke-gelak-an tu , tapi tengok org lain dah buat aku gelak sakan . yang paling aku tak lupa , group riuh belah sana .

sapa lagi kalau bukan azim - farah - khairun - khadijah

kalau time Nizam merapu aduhh lagi la tak menahan .

seriess aku akan rindu moment tu !

well , tak semua org best dalam kelas tu . ada je yg bajet good good . ada je yg bajet tahuu semuaa tapi fakta tu rekaan dia je . ada je yg control ayu tak bertempat sampaikan org tengok pun naik rimas . ada je yg fikir diaa je betul , org lain salah . dia je pandai . org lain bodoh . yang tu aku menyampah . err menyampah dalam diam je . kah !

overall , semua aku baik . tapi ada yg rapat , ada yg tak rapat . manusia .

dari form1 hingga form5 , form 5 paling aku suka . meriah sangat sangat .


 mirah - farah - bella khan ;)

pagi -

hm tak tahu nak letak gamba yg mana satu . banyak sangat . main hentam aje .

pjg sangat dah ni . nekstaim kite sambung ye ? boleh ceghita part yg kite patahkan piala tu ! ngeh .



adik mek
moments .

2 comments:

  1. selamat melangkh ke fasa hidup seterusnya pasni...:)

    ReplyDelete
  2. hehe . moga dipermudahkan segalanya ^^ . thanks .

    ReplyDelete