Saturday, February 02, 2013

Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar

hey assalamualaikum eberibodeh

setelah di tag oleh tieqa , cheqkaq & kak fizah , dahku akan menjoin segmen ini .

titibe rasa macam taiko hot pulak sebab ditag oleh 3 org blogger untuk segmen yg sama . kahkah .

klik banner untuk join

aku suka lagu ; Bawaku Pergi - Kaka Azraff & Zizan


harus diketahui , im totally in love with Malique's songs . sangat obses !

tahu sebab apa aku suka lagu Malique ? lirik dia unik . and Malique pun unik . and aku suka benda pelik pelik .

err sebab aku pun pelik . aha .

mangsa sepakan terbang taiko ; Michelle & Kak Hanida Moss ( adik Kate Moss & Deja Moss ) . ehh

CHECKLIST
1 . buat entry bertajuk " Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar " DONE
2 . copy banner segmen & paste dalam entry . DONE
3 . pilih satu lagu minat gila gila . DONE
4 . follow blog Leeyana Amzar [ #399 ] DONE
5 . follow sponsor , Neesa Ya'cob . DONE
6 . tag 2 blogger lain . pastikan diorang tahu . DONE

haritu | SPM
" bawa aku pergi . pacu laju laju kita lari dari realiti "
" maksud ? "
" aha . tu lagu la awak "
" lagu apa ? "
" bawaku pergi . maliqueee . hehe "

adik mek
Malique

50 comments:

  1. eh smlah k.el pun suka lagu ni
    siap hiphop lagi tang zizan tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay sep sikit kak el ! maunya bersembur tang nak rap tuu . hahaha

      Delete
  2. Gmbr hayley William jgk yg diambk,awek ak tuh...haha

    ReplyDelete
  3. hehe rajinnye bella!!! :P gud2 :)

    ReplyDelete
  4. best lagu ni! deno pun suka! btw, deno dari segmen yg sama ...! deno folow sini! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. best gila kan lagu ni ! weee . thanks follow , deno . nanti bella terjah deno ye :D

      Delete
  5. suka lagu ni erk...mmg best pon..good luck!mcm biasa la menang tu share2 laa ahakss

    btw,jom join GA ni...hadiah sgt banyak taw...

    FABULOOUS GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay kite geng kak ! sep sikitt . hehe .

      Delete
  6. bawak kite pergi jgk. hehe. suke zizang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak pegi mana ? cakap je k . nanti bella bawak naik moto . kehkeh

      Delete
  7. hahahaha kemain kaw bella adik kate moss terus :p thanks tag! nanti insyaallah eh akak buat kalo ghajin.. yang bella bg award tu pun tak review lagi.. buat sekaligus boleh tak agak2? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . kalau rajin akak buat la . kalau tak , takpe . hee . ikut suka akak la nak buat cemana pun :D

      Delete
  8. untunglaa ade fav song... klu menang blanje kite kepok yep xP

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh macam laa die tak dok fav song . x puas lagi ke makan kepok abg shar oii . duk ganu doh ;p

      Delete
    2. hahaaa... ade ade.. lagu basshunter, dgr je blh mabok xD
      mmg r duk tranung tp nk gok rse kepok area rumoh adek mek kite... hehehee
      *itadakimasuuuuuuuu~ x)

      Delete
    3. hah bakpe mabuk ? takut lalu nok dgr -,- . hahah . aik bukan rumoh kite sebeloh sebeloh kee ? same la tuu jenis kepok nye . haha

      Delete
  9. zizan comelll! wakakaka <3 kita suka lagu jepun je bella, nasib baik faham makna, #eh :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. diaa comel sangat !! haha . amboi kak jauhnye ke jepun . waaa terer la akak faham makna :O

      Delete
  10. lagu ni mmg sedih video clip dia tp lirik dia yg dina tu nynyi paham la yg zizan tu x phm sbb dia rap cepat sgt... hehe

    ReplyDelete
  11. malique memang best kan.
    dari dalam too phat lagi dia best. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak'oh memangg best even dia low profile skrg ni . hehe

      Delete
  12. hehe..akak tak minat artis malaysia..errr..boleh tak? hahaha..selamat bersegmen dear. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haip apeni tak minat artis mesia . tak pateriotik laa . hehek . bella pun tak la suke sangat . just suka sesetengah lagu mesia . macam lagu malique ni haaaa

      Delete
    2. hekhekhek..akak patriotik pada negara je, artis sorry lah..hohoho..mampus akak di kerjakan kalau artis malaya. Minat2 tapi tak terlalu sangat..sekadar dengar-dengar dan jeling2. Tak ambil tahu..huhu..akak ambil tahu artis yang nama sabella mohamad je. ^___-

      Delete
    3. waaa beruntung nye artis nama sabella mohamad tuuu . kehkeh . mesti dia malatop gitew kann ? XD

      Delete
  13. selamat bersegmen dear..lagu ni eh??sys pun blh2 laa layan,sbb sys tak suka kaka..sys suka zizan jer..ehh blh plak cm ni.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak . hee . eh bella sukee kaka . zizan lagi la suke . hihik

      Delete
  14. slmt bsegmen..lame da xdgr zizan nynyi..huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak yaya :D . hak'oh dah lama kan menyepi . sibuk melawak kut . haha

      Delete
  15. selamat bersegmen bella :D anis pun suka lagu nie. sebab ada zizan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. trimas kak anis . yeay kita geng ! zizan comel . hihik

      Delete
  16. Zizan!!! <3
    eh tiba2. haha xD
    btw good luck taiko bella

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak diana pun minat zizan ek ? hahaha . thanks kak diana :D

      Delete
  17. kemain mangsa sepakan terbang taiko.
    haha..
    tq tag michelle.
    nanti tag lg :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha . ok lainkali bella tag lagi . tag banyak banyakkkkk kat michelle . huahua

      Delete
  18. selamat bersegmen adekk oii :P
    akak pn suke lagu zizang tu . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee thanks kak . yeay sep sikit kak ! :D

      Delete
  19. bez lagu nie...suka zizan jgk..hehe ;)
    slmt bersegmen.. :)

    sy dr segmen yg same..
    jemputla jengah blog sy pulak ye..

    http://atiqahivy.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    oh ye, sy dah follow awk skali ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ? heee bella suke zizan . temaseh ! ^^

      akan ku terjah belog atiqah nanti . hee . thanks follow ye :D

      Delete
  20. datang sini singgah dari segmen yang sama....and followed here

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favorite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak . nanti bella terjah akak ye :D

      Delete