Friday, February 01, 2013

January End Awards

hey assalamualaikum eberibodeh

harus diketahui , aku ini penganggur sepenuh masa . err sebab tu tadak kerja . err sebab tu rajin sangat buat award banyak banyak ni . hihik .

err err malu senanye nak bagi award ni . tapi sukati ah . problem ? kalau problem , turun Terengganu gegarkan hidup guwa depan depan .

aku ni Taiko tau ? hsnnff *mukataiko.jpg*

aku pilih 12 orang pen-komen yg paling banyak komen , berdedikasi , tepat , padat dan mutakhir . hah gituu . terima kasih sangat sangat tau sebab sudi komen . 

err maaf tau lepas kejadian >INI< , saya bajet retis lagi sekali . ahaks

Kak El - JUARA . eceh



Kak Aimi ( Miss A )









betul ke istilah 'pen-komen' tu ? -,-

jom sama sama terjah belog beliauorang ni ! semuanyaaa best-2 . serius wa cakap luu .

kalau nak merasa jadi ala ala bintang Anugerah Bintang Popular , tak perlu susah susah nak naik pentas ABPBH tu . komen je kat belog kite banyak banyak ok ? senang senang je dapat award .

kahkah . sempat lagi promo !

terima kasih infinity ye :D


adik mek
obses ; eiffel , roses , tulips , dandelion , retro , vintage .

53 comments:

  1. utk sis takde? haha :D *muka tak malu betoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha Allah nanti bella buatkan spesellll untuk akak . mihmihmih

      Delete
  2. Cantiknya adik buat..terharu..tak sangka akak ada tersenarai..Semua cantik2..macam nak rompak semua je, nasib baik ada nama orang lain..hehe..


    p/s: dear..akak nak masukkan blog adik dalam bloglist tapi rss adik tak okay..keluar blog http://poppyimut.blogspot.com/.. url lama adik kot..new entry adik tak keluar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak cantik pun kak . bella main hentam je buat ni . harhar . akak suke ke ? weee nasib baik la akak suke :D

      Delete
    2. ha'ah... aku pun nak letak blog bella dalam bloglist tp keluaq url blog laen..

      Delete
    3. aaa sorry kakak2 kuu . mmg bella pening pun duk fikir cemana nak baiki pasal tu . tadi dah try ubah balik . tapi tak tahu la menjadi ke tak :/

      Delete
  3. wah... ade award... michelle pon dpt
    tp kite xdok pom... huhuu T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kes tacing kepe ni ? hahaha . ilek la bang oi . next month ok ? :D

      Delete
    2. hahahaa... bereh cik taiko
      cik taiko ni duk trengganu kan?
      trg kt mne? meoooow~ xD

      Delete
    3. haip haip tahu mane duk trg ? hahaha . trg tu dekat bumi kalau tak silap ;p

      Delete
    4. tupperware punye taiko... mmg lew kt bumi... mengkarung pon tau lew... huh >.<

      Delete
    5. apeee ??!! tupperware ? ni yg wa marah nii *sumbat kepok dalam mulut byk* . betul laa trg kat bumi !! bumi tu terletak antara zuhrah & marikh ! hahahaha

      Delete
    6. untunglaa ade org tu duk antara zuhrah n marikh... pastu beliau nk bg kite kepok siap tlong suap... untung maaaa~
      haahhaaa

      Delete
    7. org tuuu mengidam sgt nk makan kepok . hah ambikkk la nk sangat . kahkah . duk dalam negeri terengganu la XD

      Delete
    8. huh... nasib baik xdan kekoh... lame dh xkekoh org... hahaha xP

      Delete
    9. mende kekoh kekoh ea . amalan syaiton tu . tau x ? haaaa

      Delete
  4. aku pon tak dak. haha. cantik gambor2 tu cm na buat.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee . takpe , nanti giliran akak fizah pulak ok ? ^^

      gambar tu bella main hentam je edit kak . kehkeh

      Delete
    2. kena komen 1 post 20kali ni. haha. betul tak? :P

      edit pakai apa?

      Delete
    3. kahkah . itu melampauuuuu . kalau komen 1 post 20 kali , mmg konfem akak la pemenang nye ! haha

      bella edit kat picmonkey.com :D

      Delete
  5. wah! kak FD dapat award dari taiko lah. suka suka! hehe. thanks taiko :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . bukan sembarangan org dpt awards dari taiko ni kak . hahaha .

      Delete
  6. kahkahkah nama aku takdak...nampak kne mgigih komen byk2 kt blog ko. tp aku rasa mcm aku dh byk komen =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu hanyalah perasaan kau sahajeeee . kau pun byk komen tapi diorang lg banyak . kahkah

      Delete
  7. kembang kempis dh hidung akak menahan kebanggaan dpt award kt sini..
    dr jiwataiko, sgt otai di situ.. haha tQ yg teramat. i love this award. kena buat ucapan ke ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha lawak la akak ni . mohon snap sekeping dua gambar hidung kembang kempis tu XD

      hehe . bagus laa akak suke . fuhhh :D

      Delete
  8. wa tau wa pengomen tegar lu.
    ehh.. haha.
    rajin bella buat kan.well penganggur tegar katakan.
    hehe ..
    tq =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . michelle pun penganggur jugakk . tegar plus plus lagi haa . wc ! :D

      Delete
  9. jeleznya...rugi plak tak dang nak komen...hehe lepas ni cuba grab la pulak.. =)

    ReplyDelete
  10. amboi..rajin bebnor mmbuat award nyer tuuuu..hehe..bleh dpt yg real xxx???bleh la..nk gntung lam bilik..utk k.yaya ade bunge wrne pink tu nmpk cntik je lau gntung lam bilik ni..hehe ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bella duk kat rumah takde keje kak . tu yg meghoyan buat award bebanyak . akak print je besar2 gambar tu pastu hah tepek kat syiling . hihik

      Delete
  11. baru nak merajuk dgn bella tgk nama akak takde, rupanya bawah sekali nombor 7! hahahah thanks so much bella. muah kiri kanan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee . muah jugak akak kiri kanan atas bawah . ehhh ;p

      Delete
  12. ada award blogger bajet comel x? nnt bg kat akak ek.. kahkahkahkah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak akak nak award tu ek ? boleh je XD

      Delete
  13. Alaaa..nk wallpaper hairy punye tu..haha..Boleh plak bnda tu jd msalah kn..haha..thanx Bella..Bella ponn rajinnn sgt2 sggh Kat blog akak yg usang tu..haha..
    Nnti sggh2lg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg hairy punye tu lawa ke kak ? hahaa . sama2 kak . akak laaaaagi la rajin singgah sini . sebab tu bella bagi award . hihi .

      Delete
  14. alolo,, BELLA! thank youu soo much for this award, rasa macam dihargai. I nak menangis terhenjut-henjut bahu boleh? siap beringus lagi, boleh tak?? ToT thankk you, my dear :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . mmg akak patut dihargai punnnn . rajin sangat komen sini apasal . kan dah dapat award . hihik . amboi kak siap berhingus tuuu . yek . haha sama2 kak ^^

      Delete
  15. kahkahkahkahhhh lawak2...biar betik dol..k.el jorenye
    cam x percaya jek..pttlah smlm sakit perut 18x pi buang rupanya ada org sebut2 nama guwa ya..haha

    tp siyesly cantek betul award tu..semua award2 tu cantek sgt..comel...heheh xde keje letew ea..

    thx bella bucuk guwa sgt2 terharu smpi terkencing lam suar ni..ok tipu hahahaha

    syg bella ketat2 wekkkkkkkkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha gila lah kak el . ada pulak sakit perut 18x jadi petanda nak dapat award . kahkahh .

      biasa je awards tu kak . main hentam aje . haha .

      over lakk kak el ni . sampai kencing2 ni haih . tak senohong beteiii . kahkah .

      syg kak el jugak !! :*

      Delete
  16. macih2..
    nk btol2..
    hehehe..sukenyerrr..
    macih bella..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee sama2 acik . nasib baik laa acik suke :D

      Delete
  17. cantiknye gambar.... akak ni menghargai pengomen lah.. suke2... ! =) *menyibok jeee* =D

    ReplyDelete
  18. hehe . gambar biasa je tu dik . waa terharu akak bila dipuji sebegini . hiewhiew :'3

    ReplyDelete
  19. thanks dear..sori sesangat bab sis baru dapat link ni.. hihihi...jgn marah ek... btw, tq so much sebab sudi bagi award ni untuk sis.. jom ke sini --> http://annamariana1989.blogspot.com/2013/03/award-untuk-anna-dari-sabella-mohamad.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . bella dah agak , akak mesti ter-miss ni . sebab bella haritu inform akak kat shoutbox je . hehe . sama2 akak . thanks tau sebab sudi buat entry tu :D

      Delete