Monday, March 04, 2013

Ways To Style Your Bag

hey assalamualaikum eberibodeh


style aku galas bag : A , B , C , D

tapi aku suka buat B . hehe


F tu , err jarang jarang .

style korang yang mana satu ?


adik mek
rush update 
- emergency

40 comments:

  1. salam bella..

    nk tglak den tgok gmbo tu..hehe
    semua pernah buat..^o^ tapi dolu2 la..sekrng ni jenis 'C'..haha mmg memudahkan peragut! =_= err

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam . hehe . C tu matured sikit kan kak . pemurah lak tu :P

      Delete
  2. haha yg C tu rajin gak buat..tak sangka seorang pemurah hati=.=..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . over sangat pemurahnye tu kak ! :P

      Delete
  3. err, aku baru jer komen n3 yg ada gambar kat atas tu kat blog org lain... =.='

    aku punya gaya, gaya bebas. takda beg. gaya bawak diri. sebatang pen dan sbijik buku kosong p kelas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . takpe la kau komen banyak banyak pun . kau kan suka mengomen .

      macam tu je kau gi kelas ?? heh dasar orang lelaki :P

      Delete
  4. Saya selalu guna D . Yang A tu , start form 4 saya dah tak pakai cara tu lagi . Budak senior semua pakai D . Tak kira laki ke pompuan . Hahaha ~ stylista !

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak suka jugak D tu . senior mmg byk guna style tu . baru nampak matured lah sikit kononnya . hehe . tapi time sekolah dulu , akak biasa guna B . nampak macam taiko sikit . mihmih .

      Delete
  5. Replies
    1. amboii kak . E pun suka buat ? hehe

      Delete
    2. itu bila nak ambil barang.. hahaha..

      Delete
    3. plus tak sabar sabar nak pergi umrah/haji :P

      Delete
  6. a,b jer... beg silang jarang bwk p kolah.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pernah guna B ? yeay kita geng kak ! hehe . bella bawak jugak beg silang . form 4 & form 5 . taiko habes aa time tu . kahkah

      Delete
    2. tau dah. adek sorang ni mmg taiko besar kann ~ hihi

      Delete
    3. haaa nah namposen pi beli cukelat :P

      Delete
    4. eh. taiko bagi namposen ? dekut taik idong masen toi ! ! haha :)
      ce cube jadi taiko bermurah hati. haha kan best !

      Delete
    5. namposen dah ler akak . kang makan cekelat bebanyak buncit pulak perut nanti :P

      Delete
  7. sume kt atas tu acik penah wat..hik3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghh hebak laa acik . masuk UNI nanti bella nak buat semua gak la :P

      Delete
  8. haha siyes tergelak baca penerangannya. lagi2 yg E tu.. adoilahh lucu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . practice makes perfect giteww .

      Delete
  9. haha betul tak penerangan tu...
    I doubt it :/ hehe
    selalu pakai tudung bersilang jadi selalu buat yg c
    Hohoo..galas sebelah tak der ke? selalu wak kat skul tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah . penerangan tu ikut sedap dia je tu . bella kalau pakai tudung bersilang pun salu buat yg C . senang sikit kan ? hehe . galas sebelah nanti tambah balik eh XD

      Delete
  10. Hahaha..merapu je itu semua..hahaha..akak suka beg galas..akak tak suka beg sandang..ayu sangat..akak jenis rock babeh..suka simple2, mudah dan senang nak sumbat barang..muhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. beg galas senang sikit kan kak . beg sandang ni rasa mcm nak terjatuh aje dari bahu . yey kite geng rock ! :P

      Delete
  11. hihi nak pilih pasangan pon ikut cara silang2 beg ye...

    ReplyDelete
  12. A - zaman sekolah dulu
    C - kadang2 macam tu, tp selalu pegang tali tu. risau kena tarik. haha xD
    D - selesa macam tu, tapi karut ah statement tu. choii!

    ReplyDelete
  13. Sis pnah buat A,C,D & E.F tu xleh buat.Rosak tudung.Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang E & F tu memang tak boleh nak buat . habis tertanggal tudung agaknya . kaskas

      Delete
  14. Akak stail A & C..maklum budak skema sikit...hehe:)

    ReplyDelete
  15. kehkehkeh. lawak kot description diaaa XD
    saya A,C,D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. description semua mengarut aje . haa bella suka jugak style gitu . ihik

      Delete
  16. ada gak dgr lagu ni
    jap nak layan otak hahaha

    ReplyDelete