Saturday, March 30, 2013

Anonymous , sila tampil ke hadapan

hey assalamualaikum eberibodeh

line tenet sekarang ni nganjeng aa . sebab tu aku dah jarang online . time sibuk nak isi borang ape semua ni lah nak buat hal kan . eeeee tension beteii .

bajet seriyes je kan tajuk . tak lah . cuma tertanya tanya aje . hihik

sebelum maghrib tadi aku ada bukak blog kejap . tengok ada komen ni . dari 'anonymous' katenye :


dia komen dekat >SINI<

OHEMJII . semput tak hengat aku . cane kawan abang aku boleh tersesat datang sini ni ? malu ah kawan abang baca -,- . rasa nak rendam muka dalam mangkuk tandas pun ada ni . waaaaaaaa .

aku betul betul tertanya tanya ni . sape ek 'anonymous' tu ? atau , sebenarnya abang aku sendiri ? waaaa lagi lah rasa nak terjun bunuh diri dari pokok taugeh . waaaaaa .

melampau tau anon ni . saje je nak buat aku insekiyo . kahkah . err kalau anon tu baca entry ni , boleh tak bagitau sape ? 

abang abang & kakak aku memang tak tahu dengan kewujudan blog aku ni . aku kekok la nak share . bagi aku , blog ni private kut . eeee geli lah nak bagi diorang baca . haha .

kalau betul lah kawan sekelas abang aku , sape dia ek ? aku bukannya kenal sangat dengan kawan kawan abang ni . just kenal kenal gitu aje . time raya pun aku tengok sekilas gitu je .

nak kata 'anonymous' tu kerja sekali dengan abang kat mentakab , memang tak la kan . sebab abang sorang je dari DG ( bekas sekolah menengah aku & abg ) .

aku pun tak tahu la 'anonymous' ni berstatus kakak or abang . err anon mana ada jantina . hee :P

cane la boleh tersesat datang sini ek . retis sangat ke aku ni ? hot sangat ke ? kahkah . maaf la ek . adik si najmuddin ni memang kekadang gedik sikett .

ke kawan abang yg nama Faiz tu ? baru ni ada terserempak dengan dia kat pasar malam . mak abah sembang dengan Faiz tu . atau pun , anon tu nama dia Redho ? ada la jugak si Redho tu datang rumah jumpa abang . ishk dah nak kerenteng ramvut iols duk fikir pasal ni . pftt .

untuk si anon , jangan bagitau abang pasal blog ni eh ? pelissssss T__T . raya hujung tahun nanti datang la rumah . orang bagi kuih ghaye satu balang . dengan syarat rahsiakan blog ni . ok cun ? 

bhahahaha

sebab apa time raya ? sebab kebiasaannya , kawan abang ramai yg datang beraya kat rumah . err tahun ni , kalau kawan abang datang beraya , aku nyorok bawah katil aa . hakhak .

rententan dari peristiwa ni , beriya aku geledah balik majalah sekolah DG time abang Form5 . siap tilik muka muka budak kelas 5 Amanah batch 2004 . haaa siap ah anon tu . datang rumah nanti guwa sparring lu :P


adik mek
anon - ex classmate abang

62 comments:

  1. haha sabar2 mcm stress je akak nie tau haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la stress sgt . cuma rasa malu tahap dewa ni ! huuu

      Delete
  2. kantoi sudah! kakak2 kpd akak tau je akak ada blog, tapi nasib baik dorg tu xpernah nak bukak.. xtahu link la kot... who's cares! gila segan la ken~

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg bella tahu kut bella ada blog . tapi tak tahu link kut . huwaaaa . mati la bella kalau dia tahu ! segan baq hangg T__T

      Delete
  3. ha ayokkk.. abeh lah. nanti raya ada lah tu kawan2 abg datang rumah tanya2 sape punya blog eh nama ohjiwataiko nie.. keke. hope cik/encik anon perkenalkan dirinya.. kalau tak, tak senang duduk le cik adik kita nie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaa tahun ni kawan2 abg diharamkan datang rumah ! kehkeh :P

      akak , bella dah tahu dah sape gerangan si anon tu . hihi

      Delete
  4. elehhh ye lah tu nak sparring
    mau malu2 meow2 tu nti elehhhhh elehhhhhhhhh haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . ape kewrlasss nak malu2 meow . guwa ni taiko tau ? hahah

      Delete
  5. hahaha... si anon tu membuatkan bella nak sparing yA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . haa bella dah siap sedia nak sparring beliau ni :P

      Delete
    2. cemana kalo beliau itu besar berganda-ganda dari bella? haaa? ada berani?

      Delete
    3. err berani lah ! *KONON* . bhahahahah

      Delete
    4. hahaha... then all the best. ngee.

      Delete
  6. peminat sabella dalam diam kot..haha.. nanti raya jumpa la tu, cuma tak perasan je kot.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huishh bukan peminat laa . kawan abang tuu . haha . harap2 tak perasan :P

      Delete
  7. rendam muka dalam mangkuk tandas? sila2... meh aku tolong flushkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. taknok ahh . habis jatuh merudum saham aku nanti . kaskass XD

      Delete
  8. dah rendam muka dlm mangkuk tandas dah??? hahaha!!!
    bella bella...mcm2 ye

    ReplyDelete
  9. hahaha,.. xmenahan baca kalau adik taiko ni menulissss.. like veghi mac mac.. hhihi haii anon, kt kasik topup, tlg bgtau abg die eh eh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . eeeeeeeeeee jahat la kak mar ni . ade pulak nak tolong bagikan topup -,-

      Delete
  10. hihihi...takpe la tu dia minat kat blog ni bagus jugak...dapatlah tambah kepopularitian blog taiko ni jugak nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . popular2 jugak , jangan kantoi dgn family sendiri sudah T__T

      Delete
  11. Aishhh boleh kantoi ni... Takpe takpe... Taiko mesti COOL je kan... Muahaha!

    Betol betol betol.... Siblings dina tahu dina ade blog tapi tak nak tunjuk... Kenape ntah rase malu malu kera beruk n others haha *amboiii*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . tu la . akak takut jugak kalau terkantoi dgn abang2 . fuhh >,<

      Delete
  12. haha..bencii kan bile org yg rpt2 n kite kenal bace blog kite.nnti dorg ejek2..xsuke!!!hahah.. rinduu bella jugakkk..sbb tu singgah ni.hehehe
    hw r u??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . tak benci tapi maluuu . bhahaha . bella rindu akak kuasa namploh pat ! hehe . alhamdulillah bella ok ok je . hihi :D

      Delete
  13. alamak sampai tak senang duduk ye, sabor sabor, hehee :D

    ReplyDelete
  14. ayokkk..xtau..huhu ntah2 anon dh lm usya awak ye..ecece..kihkih..gurau yekk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . takdelah kak oi . dia kawan abg je tu . hehe

      Delete
  15. salam =)

    haa tau takot..tau takot! hehe
    smpai geledah blik majalh lame tu yg xthn tu..haha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak yaya :D

      hahaha . cuak sikit je ! :P

      Delete
  16. hahaa,. aiyookkk. ntah2 peminat fanatik kowt kan? mana la thu, hehee

    ReplyDelete
  17. Oooo ni mesti secret admire ..... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haip haip ! hahaha tak la kak . kawan abg tuuu

      Delete
  18. wahhh...bellaa peminat dlm diam tu kot...hehe..
    nak berkenalan rasanya tu..tapi malu2 kucing...hehe..:)

    ReplyDelete
  19. fuyoo, ada anon serang blog bella lah. konpem peminat tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahh . kawan abang tuuuuuuuu . takde makna nya peminat2 ni XD

      Delete
  20. Haha, siasat sampai dapat tau.. kalau iha memang tak senang hati oo jumpa manusia camni.. tidur pun takleh berdengkur, hehehe..
    #sama la kita.. ada belog tapi malu nak tunjuk kat siblings.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . bella ni tak kisah pun sesape baca . tapi takut kantoi kat family sendiri je . hehe

      Delete
  21. wahhh blog akak anon jrg singgah, besa lah org xpemes hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . ape la akak ni . kire pemes2 jugak ey ? XD

      Delete
  22. Hehe..kite rasa tu abg awk kowt.. xD
    eh, kita samalah!
    sarah pun x suka kalau org dalam real-life baca blog sarah..
    segaann yg teramat T_T
    lagi2 klo entry merapu tahap gaban tuh..haha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaa jangan la abg sy betul2 ! haha malu tahap petala ke lapan XD

      kann . dah baca tu , buat senyap dah la kan . tak de la malu sangat kite ni :P

      Delete
  23. yg pasti bukang sye... jemi kot... ehehehe
    *meh nk tlong rendam lam mangkok tandah meh xP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemi bukan kawan sklh abang laaaa . hahaha . tp bella tahu dah sape die ! jd x perlu la rendam ek . mihmih

      Delete
  24. taiko malu?
    xleh jadik ni weii. haha!

    so sapa dia tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha . haruslah malu ! :P

      aku dah tahu dia tu sapa . dengan nama2 penuh dah tahu . hehe

      Delete