Tuesday, January 29, 2013

Awards

hey assalamualaikum eberibodeh

aku rasa macam dah lama je tak main award award ni . err macam malu jugak nak bagi award dari belog sekangkang kera ni . err . err . err

aku berkenan dengan nombor 1000 & 1001 

err kalau sudi ambik la ye . err err .

Follower ke 1000 ; Uncle

Follower ke 1001 ; Kak SheKechik

sama samalah kita berganding bahu menerjah ke belog beliaurang !

harus diketahui , aku ini old school orangnya . vintage style . vespa . mini cooper . mustache

adik mek
retis mood ; ON

20 comments:

  1. habaq mai dapat hadiah apa haaaa??? hahahha

    tahniah sebab visitor sudah melepasi 1000 .. lepas ni amik visitor ke 10 000 pulak !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuuu la hadiahnya uncle oi ! suke tak ? suke tak ? bhahaha . temaseh uncle ! ^^

      Delete
  2. yeayyyyyyy..suka sangat dpt award...terima kasih...sis dtg ambil dan bawa balik ke teratak sis ya..hehe

    http://shekechik.blogspot.com/2013/01/shekechik-dapat-award-pertama-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhh nasib baik akak sukaa . hihi . thanks ye kak ! :D

      Delete
  3. tahniah akhirnya mencecah 1000.
    buat party jom.
    haha xD

    ReplyDelete
  4. Tahniah2..tumpang suka untuk budak comel ni. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . temaseh akak aini dabel tripel comelllll ! haaaa kaw kaw gitu XD

      Delete
  5. terbaiklah! cute kot, kita pun suka moustache <3 tahniah pada mereka. k jeles -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. temaseh kak . yeay kita geng ! hee . ala takyah la jeles kak . lenkali bella bagi awards lg . ceceh bajet retis . kehkeh

      Delete
  6. amboi kemain lg dpt awards ye ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hekhek . saje menggedik nak bg hadiah kak :3

      Delete
  7. Replies
    1. InsyaAllah kak . bella tengah meghoyan kat rumah ni menganggur lama sangat . tu yg rajin sgt buat awards bagai ni . ngehngeh

      Delete
  8. BESTnya dah selibuuu...kite tunggu yang ke-900 ni. Oleh itu,,.... "Mai Mai Bloggers yang tertengok, ternampak, terskud komen ni! Pollow meyh!" Hahaa.

    p/s: tumpang promote takpe kann. hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . boleh jee promote . silakan .

      asal tunggu yg ke 900 ? hahaa

      Delete