Sunday, June 05, 2011

kami kaki blogging !

hola.
hari ni aku ditag oleh nina untuk join contest ni. contest 'kami kaki blogging'. woohoo~ contest ni dianjurkan oleh   incik farez kita. eh eh belog dia kan perghh cantik menarik kau memang da bomb la. simple tapi cool gila ! kemas aje blog dia. tak menyerabutkan mata langsung !

okay incik farez, saya dah follow blog and like fan page tu ye. tak caya pergi check sekarang ! wakaka.

syaratsyarat nk join contest ni mudah je.
1. buat satu entry pasal contest ni pastu linkan ke blog farez.
2. tag kat tiga orang blogger. pastikan diorang tahu taw.
3. follow blog farez and like fan page dia

saya nak tag pada :
mish
kak rean
asha

korng yang ditag ni, join taw !

daa~
=D

4 comments:

  1. Akak Sabella yg cute jgk :) Thanks tag saye kat sini . heheehe ;)

    ReplyDelete
  2. hee~
    wc ! meh kite reramai join =D

    ReplyDelete
  3. waah , sy pon kaki blogging ;)

    nway , gud luck !

    ReplyDelete
  4. nawal, jom la join same ! the more,the merrier ! haha

    ReplyDelete