Tuesday, January 08, 2013

lepasan spm ; no upu

hey assalamualaikum eberibodeh

is waiting kawan , Ikhwan . nak isi borang upu online sesama katanye .

so i update this first 

tadi pergi bank . beli no pin upu . sebagai lepasan yespiyem yang duduk membuncitkan perut di rumah sampai jojol pusat , adalah menjadi keharusan untuk menyegerakan urusan upu ni . tak segera sangat . semalam dah buka kaunter jual no upu ni . tapi aku still lek lekk jek kat rumah . 

semalam ramai gila orang ok . dekat twitter semua duk cakap hal yang sama . sampai naik trending . bsn sini penuh . bsn sana tersembur . thats why i prefer today . 

tempoh dia lama la . sampai bulan 4 . kenapa perlu susah susah beghebut nak beli semalam ? ok org over-tak-menangguh memang macam tu .

merempit dengan abang . pakai helmet . tudung bawal . kerepot habis tudung . grr . sampai bank , tak terus masuk . tercangak depan pintu dia first untuk betulkan tudung yg lembik . eeee tak syuke ah tak syuke tak syuke *tampo diri sendiri*

si abang merayap entah ke mana . si adik masuk bank sensorang . ambil no turn . ambil borang . isi . tulisan ketar ketar . lama ah tak menulis . salah isi . ambik lagi satu . isi . perfect .

bank penuh seat . tapi takde ah sampai tersembur . ada ruang lagi nak main konda kondi . si adik yg keseorangan sandar di dinding . sambil buat muka taiko . hnssff . tengok skrin , no sekarang 1036 . tengok no sendiri ; 1096 . duh sempat lagi kalau nak balik masak . ehem *konon*

pacik guard bank datang 

" nak buat apa ? "
" no upu "
" oh pergi sana je terus . kaunter 1 "
" tayah pakai no ke ? "

selesai . keluar bank . si abang tak sampai sampai . aku jalan kaki ke kedai jual buku , akhbar . rembat new straits time . hulur syiling ; rm1.20 . jalan balik ke bank .

tunggu . tunggu . tunggu .

abang sampai . singgah seven eleven . beli eskrem 3 . lama tak makan eskrem woh . mengidam .

balik . makan eskrem . sambil online .



RJ si rapper tu hensem . kekadang terfikir , aku ni minat org yg berjambang eh ? Jason Statham pun hutan di dagu . hm entah .

kanan ; RJ

Jason Statham

adik mek
Rapper Jambang 

12 comments:

  1. eeeeeee buruk pagai adik smpi terjojol pusat...ni tunjuk kat jason statham pun reject hahahahaha larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhak . kak el jgn bising bising eh . kang si jason tu tahu merana ah bella .

      Delete
  2. Replies
    1. semangat nak gi ipt la katekann kak . haha

      Delete
  3. Hutan di dagu tu sunnah kan sabella.Kak Fahz pun minat gak ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa betul tu kak . kak fahz pun suke ea ? kita boleh geng ah cani . hikhik

      Delete
  4. ramai ke? bace post ni, baru teringat nak beli no pin...thank you

    pesal tetiba RJ? haha
    RJ cam lecturer duk atas pentas ngan baju kot...bukan rapper dah tu jadinya ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. semalam memang ramai gila ah . haaa pi cecepat beli . kang berjanggut menunggu nye . haha .

      tengah tengah taip tu titibe teringat RJ . ala tak kesah la lecturer pung . kalau hati dah syg .. #ehh . hahaha

      Delete
  5. RJ tu manager black kan, ker ex-manager...kalau x salah la

    ReplyDelete
  6. aku xnak komen yg tipikal, aku cuma nk ckp fuyoooo beli surat khabar NST...ak salute ko...ohmyenglishhhhing

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . paghang kanggg . haa takut tak takut tak ?!

      Delete