Wednesday, January 09, 2013

homeworks

hey assalamualaikum eberibodeh

stress to max already . arghh . UPU perlu dikemaskini . setelah di-briefed oleh abah . pum pam pum pam . nasib minat abah sama dengan aku . i mean , dia sokong cita cita aku .

i decided to update it later . need time untuk fikir berjuta juta kali dahulu . bila dah tetap hati , baru kemaskini balik . lagipun , still ada masa .

ok stop pasal UPU . pedih dah mata aku hadap lap ni . spinal cord dah sakit .

presenting ..
homeworks that i've to finish as a lepasan yespiyem terhormat





err . nothing . bai .

adik mek
iqra'

42 comments:

  1. What??All ENGLISH??Better close the book and sleep (lalalala)..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . org baru nok belajo english mmg gini . tskk

      Delete
  2. ahah, upu mohon apa je? sis tak tau lagi nak mohon ke tak upu, nak keluar beli nombor pin pon malas. wakaka. peh minat novel english eh, sis tak boleh. masih setia dengan novel melayu.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat nak mintak asasi perubatan ke , sains hayat ke gitu la . pening kemain nak mengisinya . phew . hahaha . bella pung malas jugak . haritu ter-rajin titibe . kikiki . sis minat novel melayu eh ? bella pun minat jugakk ^^

      Delete
  3. nak pnjam yg emily the strange boley??hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh . tunggu bella hantar dalam mimpi nanti eh ? hihihi

      Delete
  4. jgn stress2,tenang ek bella. SPM dah abes so x maw lah stress heheh ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . oke tarik napass hembussss . hnsff . hahaha

      Delete
  5. haha klo english ni lemah sikit..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa . kite pun merangkak rangkak jugak . hihi

      Delete
  6. Replies
    1. ingat nak ambik perubatan ke , sains tulen ke gitu la kak . adui pening nak isi upu .

      Delete
  7. haa wat keputusan bebetul yee. ur future nih. hihi . gudluck v^^

    ReplyDelete
  8. adeehhh..
    bi ke??
    merangkak la klu acik neh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak'oh bi . takpe acik , kite merangkak sesama ok ? bhahaha

      Delete
  9. uhuk2...ohmyenglish....ohmyenglishinggg..aku baca buku2 bi, 4 sure 10 minit pertama terlelap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak abes abes dgn ohmyenglishinggg dia neh . hahaha . 10 minit pertama terlelap , maknanye cepat benau le habeskan . hehek . 10 minit je woo . fuyohh

      Delete
  10. ramai yang minat buku tulisan sophie kinsella ni ae.. tambah2 yang shopper holic 2.. btw, akak baru ja belikan num pin upu tuk adik akak semalam.. buat keputusan berdasarkan minat n kemampuan ye dik.. jgn lupa solat istiqarah.. gd luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak'oh mmg ramai yg minat dia nye novel . hihi . oh akak beli semalam eh ? oke kak . sekarang ni bella tengah sehabis mikior da ni pasal upu ne . insyaAllah kak . thanks ye ^^

      Delete
  11. hehe..suka baca buku tu juga..pinjam dalam mimpi pun boleh lah..hehe..dulu spm ambil apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yey sep sikit ! minat kita samaa . hihi . malam ni kak aini tunggu tau dalam mimpi kite gi hantar bebuku ni . hehek . oh dulu bella spm ambil sains tulen :D

      Delete
  12. you know what,u make me jealous. like seriously interested gila kot w/ all the books ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa jangan la jeles . meh kite baca sesama nak ?

      Delete
    2. haha. jom jom. btw,english dia strong english ke apa ni? :O

      Delete
    3. nak kata tak strong , strong la jugak . nak kata strong , tak la strong sangat . moderate strong boleh ? muahaha :3

      Delete
  13. amboi...homework dia banyak nyaaaa..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi . homework ni time cuti manjang macam ni je boleh buat kak . time sekolah taleh ;p

      Delete
  14. FD dah baca buku Emily tu. best ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. FD dah baca eh ? bella baru je separuh baca . suka buku dia sebab cantik sgt lukisan-2 kat dalam tu :D

      Delete
  15. nak pinjam boleh...hehehe..pilih betol2 supaya bile dh masuk u nt takde pulak rase menyesal & rase nk tukar course lak..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh kak . tp boleh tengok je la . hihi . tu la kak . tengah take time nak fikir la ni . taknok ler sekerat sekerat nanti .

      Delete
  16. amboi homework nyer..bgus btui daq ni ye..
    huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . bace buku merepek aje ni kak ^^

      Delete
  17. buku 1st dan 3rd awak akak ade! akak dah habes bace. hehe.. dork diaries pon akak dah baca ke-3-3 bukunya. hehe.

    ReplyDelete