Wednesday, January 09, 2013

upu ; settle . Alhamdulillah .

hey assalamualaikum eberibodeh

Alhamdulillah . isi upu dah selesai .

untuk lepasan espiem , dah beli no pin kat bsn ( RM 10.60 ) ? kalau dah , boleh isi dekat >SINI< . tempoh jualan no pin upu ; 7 Jan 2013 - 15 April 2013 .

sakit belakang mak nok dari tengah hari tadi hadap lap . err sedikit auta di situ yah . tengah hari dah bukak website upu . isi sikit . tapi line lembab . si omey yang malas nak menunggu terus tekan X di atas hujung kanan .

dahla time nak isi bahagian kokurikulum , tersalah pilih 'bina badan' . macam nak guling guling je duk suka sensorang .

isi borang ni kena guna mozilla atau internet explorer . tapi degil nak guna gugel kerom . sebab tu susah nak keluar benda benda tu . 

bagi nasik kat perut , then bukak balik website tu .

masih lagi tak keluar dia punya senarai universiti & programnya . tunggu . lama sangat . stress . bengang . tarik tarik rambut sampai serabai . ok tak boleh dibiarkan . nanti makin banyak rambut yang gugur . nanti ada je muka aku kat iklan yun nam hair care . oleh itu , si omey perlu tidur sekarang .

SI OMEY ? HIKHIK

bangun . asar . online . upu diketepikan , blogwalking diutamakan . buat banner . simple mimple dimple tahap dewa . sebab tu kejap aje siap . tu haa yang dekat sidebar kite tu . sila jeling ke kanan . dah 2 tahun lebih blogging , baru nak buat banner . act , teruja bila nampak org exchange banner . so terasa macam eeeee nak buat ugakk eeeeee .

nak exchange tak ? jom . 

pukul 1 tadi baru bukak balik website upu . kali ni guna internet explorer dah . i wont let the banana fruit three times . and tadaaa dah keluar dia punya senarai . eeee suka suka . temaseh internet explorer . meh nak ciyom atas dahi .

oh ya , dekat borang tu ada mintak markah kokurikulum . boleh check secara online , kat >SINI<

tapi lama jugak ambik masa . pening tengok senarai senarai nak pilih . memang teringin nak ambik medic . so teringin nak buat asasi sains . itu memang konfem . tapi dia suruh bagi pilihan banyak sangat . so macam pepening tak lalat gitu sikit . 

paling teringin nak buat asasi kat UM ke , UIA ke , UITM ke . tapi memana pun ok . kalau dapat matrik pun best . tapi kalau asasi lagi la nakkkkk !

menung punya menung , pilih la yang mana berkenan . yang mana ada iras dengan cita cita yang asal .

le' choices

hopefully i'll get the asasi sains hayat UM or UIA or UITM . insyaAllah ameen .

tolong doakan bella eh ? ;)

btw , sesape nak tanya pasal upu ni , tanye je kat comment . berdesup gitu bella akan membalasnya . tapi setakat yg bella tahu je la . hihihi

oh btw lagi menaip dengan inai di jari dalam keadaan gelap sangat thrill ok . sangat .


adik mek
dermatologist-to-be

19 comments:

  1. amin..insya-Allah..ada rezeki bella nnti..doa je byk2 okeyh dear..uitm di hatiku..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak . fuhh .

      akak study uitm eh ? ;)

      Delete
  2. laa...dah boleh beli ker no pin UPU,kat BSN kan? bila tamat tarikh untuk beli no pin tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah boleh beli :) tempoh dia 7 jan - 15 april . takpe , still ada masa pjg

      Delete
    2. owh...ni untuk permohonan bagi murid yg ambil spm thun lepas kan 2012?? heheh sowie byk ty sbb hari tu kawan tira tersilap beli dye g beli no pin thun lepas (2012),patutnya thun ni baru boleh beli. ^_^

      Delete
    3. hak'oh . untuk kite kite jee . haha . kite kan lepasan spm 2012 merangkap penganggur terhormat 2013 . harhar . haa ada jugak kawan bella yg beli tahun lepas . tak nyempat-2 . haha . takpe tanye je ;D

      Delete
    4. owh,heheh. tak sabar lah tu nak masuk U.a'ah menganggur sekrg ni haha. bella nk ambik medic ni mesti nak jadi doktor kan?

      Delete
  3. mmg teringin nak jd doc . teringin gila ah . haha asek teringin je . tapi taktau la dapat ke idok . seram sejuk bila teringatkan result spm . huuuu . tira nak ambik apa ? ;D

    ReplyDelete
  4. owh, tak per insyaAllah bella boleh ambik bidang tu. =) samalah,tira pun nak ambik medic. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yey ada geng ! weee . eh tira nak mintak kat ne ? asasi nak ? hehe . tapi kan time isi borang tu pening sikit . sebab byk sgt nak kena pilih . bella main hentam je pilihan yg bawah-2 tu . sebab tak tahu dah nak ambik yg mana .

      Delete
  5. isi borang ni mmg malas sgt2
    k.el doakan bella dpt apa yg bella inginkan ok hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa trimas kak el . ni yg sayang kak el ni :*

      Delete
  6. hehehe, sepp sikit =D. tak taw nk minx mana tapi sedara2 tira ada yg suh minx kat msu,unikl,or usm. tapi susah nk masuk kat sana sebab dye nak result yang gempak jugak straight A. tapi klu asasi ramai org ckp kat tira rugi masa sebab dye just buat sijil je dulu. so, tak taw nak buat asasi ke x.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke . bella pun teringin nak gi usm . bagus kat sana . tira kalau tahu pape info , inform kat bella eh . sebab bella pun tak tahu sgt pasal benda benda ni . hihi

      Delete
  7. ha'ah,usm pun ok. heheh ok no prob =D
    bella ad fb? or skype ke?

    ReplyDelete
  8. ada ada . tira klik je button fb kat sebelah kiri ni . skype takde . bella dah follow tira kat twitter :D

    ReplyDelete