Wednesday, January 09, 2013

yunaizat

hey assalamualaikum eberibodeh



siyan abg aizat misai kontot guwa . sape yg buat ni ? tak boleh jadi ni . grr


adik mek
omeyy 

20 comments:

  1. Ala-ala tomeynya Aizat.nampak sweet gitu.hehehe

    ReplyDelete
  2. rasa lawak lak Aizat yg menang....

    haha..Yunaizat~;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . tapi malam tu persembahan dia best . simple tapi ada style ;)

      Delete
  3. huhuhu...ini msti kes jelez punye..ape r~apa2pon...aizat terbaik malam tu...mmg terhibur ngan prsembahan beliau~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kan . aizat best gila kut malam tu . sempoi je . hehe

      Delete
  4. hensem pulak Aizat bila bermisai mcm tu..nampak matang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak ? bertambah hensem dgn misai ciput dia tu . hihi

      Delete
  5. hehe..semua aizat kita ni..sorry lah semua..aizat dah declare dengan akak..sejak dia berbadan besar dulu lagi okay..hahaha..kididng. akak suka aizat sebab suara dia best..kesian dia, jahat tau orang edit gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . dan dan je akak ni . hihik . tu la . padahal best gila la dia nyanyi malam tu .

      Delete
  6. hahaah comelnya aizat berturban

    ReplyDelete
  7. kejam sape yang buat macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pasal . meh kita parang dia secara berjemaah . huahau

      Delete
  8. adoila...sangat x patut edit cmtu taw.suke tgk aizat dgn misai nipis tu.nampak lebih mancho. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann . kesian si aizat . baru nak macho sikit dah ada org buat naya . haha

      Delete